ArchiefArtikelen

Verklaring van de symbolen

Artikel bevat lesmateriaal

 

Artikel staat niet in het tijdschrift

Artikel bevat meer materiaal dan het tijdschrift

Om de volledige artikelen te kunnen inzien, dient u te zijn ingelogd.

Wrocław is begonnen aan haar tweede jeugd juni 2012

Menige stad zal jaloers zijn op de aandacht die Wrocław de komende tijd Europawijd krijgt. De Poolse stad is een van de speelplekken van de EK-finale voetbal en zal in 2016 culturele hoofdstad zijn. Portret van een stad die als een feniks uit haar as is herrezen.

De Dam is belangrijk voor...


Polen: Op vakantie in het voormalige arbeidersparadijs juni 2012

Het EK Voetbal dat nu in Polen en Oekraïne speelt, moet beide landen in de etalage zetten. Minister Joanna Mucha van Sport en Toerisme zegt op haar website: ‘We gaan er alles aan doen om de voetbalsupporters over te halen Polen nogmaals als toerist te bezoeken’.

Het Poolse ministerie van...


Ophef rond Hedwigepolder proeve van politieke onkunde juni 2012

De soap rond de Hedwigepolder is vooral aangejaagd doordat de Nederlandse bestuurders niet snappen wat het uiteindelijke doel van de ontpoldering is: veiligheid!

Na de afsluiting van de Zuiderzee, Haringvliet, Grevelingen en Oosterschelde bleef alleen de Westerschelde over als bergingsgebied van...


Via EduGIS meekijken naar ontbossing juni 2012

Leerlingen adopteren een stukje regenwoud en houden via satellietbeelden in de gaten waar ontbossing plaatsvindt. Ze rapporteren daarover aan lokale onderzoekers en praten erover in de eigen klas en via internet met leerlingen elders in de wereld. Dat levert moderne en inspirerende aardrijkskunde...


U ziet de artikelen 11 tot en met 14 van 14

< Vorige

1

2

3


Printversie