ArchiefArtikelen

Verklaring van de symbolen

Artikel bevat lesmateriaal

 

Artikel staat niet in het tijdschrift

Artikel bevat meer materiaal dan het tijdschrift

Om de volledige artikelen te kunnen inzien, dient u te zijn ingelogd.

Vang Vieng: Van vissersdorp tot partycentrum september 2013

Vang Vieng groeide van een klein vissersdorp uit tot een populaire feestbestemming voor hedonistische backpackers. Toen de Laotiaanse overheid besloot het populaire tuben aan banden te leggen, werd de toekomst van Vang Vieng onzeker.


Doortrekken september 2013

Ach, waar was het mooier spelen dan op de bouwplaatsen van het demografisch en economisch op drift geraakte Rijnmond in de jaren 60? Ik woonde in Vlaardingen en achter onze wijk werd de Beneluxtunnel aangelegd. Uren speelden we in de zand- en grindbergen van de bouwterreinen en opslagplaatsen van...


Het Gooi september 2013

Deel 6 uit de serie 'Atlas der Neederlanden'


België blijkt meer dan bier september 2013

Op excursie naar België betekent een week lang vooral taalstrijd, waterwerken, industrieel erfgoed, lintbebouwing, steden, herstructurering, toerisme en natuurlijk het Europees Parlement. Leuk en leerzaam. Of hadden de studenten net zo veel kunnen leren in de bibliotheek?


Meer aandacht voor fysische geografie en regio’s september 2013

Het nieuwe examenprogramma vmbo aardrijkskunde gaat van start. In mei 2015 zijn de eerste nieuwe centrale examens. De meeste docenten zien het nieuwe programma wel zitten, blijkt bij veldraadplegingen en nascholingsbijeenkomsten.


U ziet de artikelen 6 tot en met 10 van 11

< Vorige

1

2

3

Volgende


Printversie